Επισκευές PC - Apple

Μερικές φορές ο υπολογιστής σας χρειάζεται κάτι περισσότερο από μια γρήγορη λύση. Πολλά προβλήματα υπολογιστών επιλύονται με την πλήρη επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Έτσι οι υπολογιστές αναζωογονούνται και ζουν περισσότερο.

Ακόμα και οι πιο ακριβοί υπολογιστές, φορητοί ή μη, μπορεί να υποφέρουν από βλάβες στην μητρική πλακέτα. Αυτές οι βλάβες μπορούν να παρουσιαστούν ανά πάσα στιγμή και είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Νέες μητρικές κάρτες μπορεί να είναι πολύ δαπανηρές, με απαγορευμένο το κόστος, ενώ οι επισκευές να είναι συχνά μια βραχύβια λύση. Έχουμε την ικανότητα να εντοπίσουμε και να επιδιορθώσουμε τις μητρικές σε επίπεδο chip και να προσφέρουμε μακροπρόθεσμη λύση για την επισκευή motherboard chip.

Σφάλματα λογισμικού συμβαίνουν καθημερινά - από τις ενημερώσεις που έχουν κατέβει από το διαδίκτυο, από το λογισμικό που μπορεί να έχετε εγκαταστήσει κατά λάθος ή ακόμα και από κακόβουλα προγράμματα. Μπορούμε να διορθώσει τα περισσότερα σφάλματα γρήγορα - και σε πολλές περιπτώσεις εξ αποστάσεως - χωρίς καν να χρειάζεται να μας επισκέπτεστε.

Οι αναβαθμίσεις είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του υπολογιστή σας. Ειδικευόμαστε στην έρευνα για την καταλληλότερη αναβάθμιση του συστήματός σας. Θα πάρει χρόνο και χρειάζεται φροντίδα για να εκτιμήσει κενείς σωστά τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας και να προτείνει αναβαθμίσεις που θα μεγιστοποιήσουν το δυναμικό των σημερινού επεξεργαστή, motherboard και τις υπάρχουσες δυνατότητες μνήμης.

Έχουμε την εμπειρία για τη διάγνωση και την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με χαμηλής ισχύος σήματα, αργή σύνδεση ή σφάλματα ευρυζωνικού δικτύου. Μπορούμε επίσης να σας συμβουλέψουμε για το καλύτερο router που θα καλύψει τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η ταχύτητα της ευρυζωνικής σας γραμμής. Απλά, καλέστε μας για να το συζητήσουμε.

Πρόσφατα είδαμε επικίνδυνους ιούς να εξαπλώνονται. Trojans είναι η πιο επιθετική μορφή μόλυνσης της οποίας βασικός σκοπός είναι να κλέψει την ταυτότητά σας, τα στοιχεία σας και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά σας. Τα προγράμματα που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας είναι επικίνδυνα και συνιστάται η θεραπεία που προβλέπει 100% αναδιοργάνωση των προγραμμάτων του υπολογιστή σας. Με αυτό έχετε διπλό όφελος: Μια εγγύηση ότι το μηχάνημα είναι 100% καθαρό και επίσης ότι ο υπολογιστής σας διαθέτει ένα πρόσφατα εγκατεστημένο σύστημα, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις «τρέχει» καλύτερα από τότε που ήταν καινούργιο.

Βρείτε μας στα social media

Κάντε like την σελίδα του Doctor IT στο facebook.

Επικοινωνήστε μαζί μας

210 33 88 055

Σίνα 30
Κολωνάκι, 106 72, Αθήνα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.